Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Rendelésed mellé napszemüveget küldünk ajándékba! Rendelésed mellé napszemüveget küldünk ajándékba!

Bemutatkozó


 

Üdvözöllek a Flamingo Dream Design Boutique világában!

 

Örülök, hogy itt vagy, ezeket a sorokat olvasva már biztosan felkeltettük az érdeklődésedet ezért röviden szeretném megosztani Veled történetünket és gondolatainkat.

Volt egy régóta dédelgetett álmom az ideális ruha vásárlásról, egy olyan vízió, amit korábban sajnos sehol nem volt módom átélni, pedig nagyon vágytam rá!

Képzeld el, hogy a legjobb barátnődnek olyan álomgardróbja van, aminek darabjait csak a menő designer magazinok címlapjain látsz, ezért a csajos napotokon szívesebben vetitek be oda magatokat, mint egy nyüzsgő klubba. Pukkan a pezsgő, és már a divat mennyországba is kerültetek! Felhőtlenül, gátlások nélkül, mindent mindennel felpróbálhatsz, csodás színek, elképesztő fazonok, a lényeg a szabadság! Nem számít, hogy honnan jöttél, milyen adottságokkal vagy hibákkal! Akkor és ott bármit felvehetsz, amiben csak jól érzed magad!

Pont olyan érzés, mint mikor kislányként felpróbáltad anyukád magassarkúját és ruháját, és Te gyönyörűnek érezve magad tipegtél a lakásban, nem számított, hogy bármikor kieshetsz belőlük, mert minden olyan nagy…

Miért ne élhetné át ugyan ezt az érzést bárki egy női ruha boltban? Miért is ne lehetne a vásárlás élmény tortúra és kínos feszengés helyett? A kérdéseimre csupán egy féle választ találtam, mégpedig, hogy képes vagyok rá, hogy én magam váltsam valóra az elképzelésem és megosszam mindenkivel, aki velem együtt vágyik erre!

Mi pártként akartuk ezt. Gábor és Én! Mert szerettünk volna valami igazán értékeset létrehozni. Tervezgettünk, ötleteltünk és mikor ezt az álmomat megosztottam Gáborral, akkor azt mondta: „EZAZZZ! Ez kész!”

Itt kezdődött el a hosszú-hosszú fejlődési folyamatunk. 

Megnyitott a Flamingo Dream, és az álmomat ti is éltétek, akik eljöttetek hozzánk a boltba. Egyre többen, és többen hittetek abban, amiben mi, emiatt pedig egy idő után azt éreztük, hogy falak nőttek körénk, amik bezárnak, elválasztanak minket Tőletek. Sokan jöttetek volna minden felöl, nem csak Budapestről, de mivel nem tudtatok jönni, ezért eldöntöttünk, hogy mi megyünk! Hát így lettünk webshop.

Hogy mi hajt minden egyes nap? 

Hogy itt és most végre önmagam lehetek! A kilóimmal, az alkatommal, a narancsbőrömmel és az összes hibámmal együtt. Nem kell többé szégyellnem magam miattuk, már nem mar belülről a kétség a tökéletlenség miatt, hiszen a hibák is lehetnek szépek, és elképesztően motiváló, hogy ezt a felszabadító érzést másoknak is meg tudom mutatni. 

Én már megértettem, hogy mind szépek vagyunk, Én is, Te is, Ő is! Meg akarom mutatni Neked, hogyan engedheted el a felesleges önvádat és hogy miképpen érezd felszabadultnak magad a bőrödben. 

Én megengedem magamnak, hogy ha egyik nap hipsternek akarok öltözni, akkor úgy érezzem szépnek és teljesnek magam, ha másik nap decens üzletasszonynak, akkor meg úgy. És ez a megélés erőt ad! Erőt és hitet önmagamban. Tudom, hogy benned is megvan mindez, és ha engeded, segítek benne, hogy felismerd és használd! Mi nők, mindenre képesek vagyunk!

Tudod mi van még? Hogy én mást gondolok a természetes szó jelentéséről, mint mások. Nekem minden és mindenki természetes, aki önazonos. Szerintem a szilikon is természetes, ha valaki azzal teljesnek érzi önmagát. Nekem az erős smink is természetes, ha valaki azzal önmaga. Számomra az is természetes, ha valaki férfinek született, de nőként érzi magát teljesnek. Ezt képviselem, ezt képviseljük, ezzel a gondolattal fogadjuk minden vásárlónkat, és ezzel az eszmével építjük közösségünket.

Önmagunknak lenni olyan szabadság, amit mindenkinek joga van átélni!

Ha Te is szeretnél végre jól lenni a saját bőrödben, és elengedni az összes felesleges félelmedet, nálunk jó helyen jársz! Ha elfogadod, szívesen megfogom a kezed, társad leszek az úton, hogy érezd, minden egyes porcikádban:

SZÉP VAGY!


 

Az oldal tetejére